Search

Caroline Berg Eriksen that continental feeling: soverommet vårt

Updated: Mar 6, 2019

https://www.carolinebergeriksen.no/2017/10/10/continental-feeling-soverommet-vart/


Soverommet vårt er endelig klart! Jeg har gledet meg sånn til å vise dere dette, for dette rommet er alt et soverom skal være i mine øyne! Det er virkelig en helt egen atmosfære her inne. Jeg sover faktisk bedre her enn jeg gjorde da vi hadde lyst soverom, er så glad for valget av farge. 


Fargen vi har valgt heter dempet sort og den setter virkelig hele stemningen. Dette rommet gir meg lave skuldre, ro og innbyr til søvn. Rett og slett. Vi har ønsket å skape en stemning som på mange måter kan gi assosiasjoner til et hotellrom – og det synes jeg vi har klart med de rolige fargene, en myk og stor seng, gavel, store hotellputer, benken i front av sengen og deilig lyst og mykt sengetøy. Dette er rett og slett et rom som ønsker deg velkommen. 

Husker dere hvordan det så ut før? Her kommer noen før-bilder! 

BILDER


Garderoben vår kommer fra Strai, den kan du se mer av HER. Håper du liker soverommet vårt .